23 mai 2010

Mult noroc domnule Gorsky!

Pentru că Răzvan mi-a spus o povestioară foarte haioasă acum ceva timp m-am gândit să vi-o spun şi eu vouă. Şi conştiinţa mea mi-a spus că poate cineva a mai relatat povestioara asta înaintea mea aşa că am dat repede un search pe Gugăl ca să nu scriu eu pentru că nu mă pricep foarte bine să redau anumite chestii. Şi am găsit. Aici.
Pe data de 20 iulie 1969, comandantul misiunii Apollo 11, Neil Armstrong, a fost prima persoana care a pus piciorul pe luna. Primele lui cuvinte dupa ce a pasit pe luna au fost: “Un pas mic pentru om, un pas urias pentru omenire”. Acest eveniment a fost televizat pe pamant. Inainte insa de a intra in naveta spatiala, Neil Armostrong a spus urmatoarele cuvinte: “Mult noroc domnule Gorsky”. Multe persoane de la NASA au crezut ca este doar o remarca vis a vis de vreun cosmonaut rival sovietic si din curiozitate au cautat sa vada daca exista o asemena persoana, insa nu au gasit pe nimeni cu acest nume nici pe lista cosmonautilor rusi si nici pe cea a americanilor. De- a lungul anilor, multe persoane l-au intrebat pe Armstrong ce a vrut sa spuna cu “Mult noroc domnule Gorsky”, insa Armstrong a zambit de fiecare data fara sa raspunda. Pe 5 iulie 1995, in Tampa Bay – Florida, in decursul unui interviu, un reporter i-a pus iarasi misterioasa intrebare. In sfarsit, de data asta Armostrong a putut sa raspunda pentru ca domnul Gorsky murise: In 1938, cand eram copil, ma jucam cu o minge de baseball cu un prieten si mingea a ajuns din greseala in curtea domnului Gorsky, vecinul meu de atunci. Furisandu-ma in curte dupa minge, am auzit-o pe doamna Gorsky care striga la domnul Gorsky: “Sex ? Vrei sex ? Vei avea parte de sex de la mine doar cand copilul vecinilor nostri va ajunge pe luna!”.

4 comentarii:

  1. E o poveste haioasa dar de fapt e doar o legenda urbana, nu s-a intamplat cu adevarat. :P

    RăspundețiȘtergere
  2. haha :)) foarte tare :D si chiar daca nu e adevarata povestioara, eu tot iti multumesc ca mi-ai facut dimineata mai frumoasa :D :P

    RăspundețiȘtergere
  3. Ma bucur ca te-am amuzat cu povestioara. :D

    RăspundețiȘtergere