17 octombrie 2008

A fost odata... [continuare]

Final Part
Niciunul nu-si dorea altceva in afara de acel sarut la care visau din copilarie. Si s-a intamplat. Era frumos. Si au continuat sa se sarute si sa se imbratiseze, dar dupa 5 minute EA a plecat. Si nu s-a mai intors in pofida faptului ca EL a ramas sa o astepte. S-a intors langa acea banca si a doua zi, dar EA nu era acolo. Isi dorea sa o revada si sa-i marturiseasca ce s-a intamplat. De ce a plecat de langa el?!
Nu gasea un raspuns indeajuns de bun incat sa-l calmeze. A ramas s-o astepte, dar EA nu s-a intors nici in acea zi.
Deja zilele treceau, iar EL nu stia unde sa o caute sau ce sa-i spuna daca o va intalni din nou. S-a gandit ca poate inca mai locuieste cu mama ei. S-a dus dupa ea. A sunat la usa ca si a avut o presimtire placuta. EA i-a deschis fara sa intrebe cine e. L-a invitat in casa. EL nu putea sa lege nici doua cuvinte. Nu stia ce se intampla. Isi dorea din toata inima sa ii puna mii de intrebari, dar nu a fost nevoie. EA a inceput sa-i explice de ce a fugit. I-a marturisit ca isi dorea sa faca un test. Isi dorea sa afle daca dragostea lui pentru EA este reala si daca o va cauta. L-a luat in brate si i-a confesat dragostea ei, iar el i-a raspuns surprins, dar totusi convins ca si EL o iubeste la fel de mult si a rugat-o sa nu-l mai paraseasca vreodata.
Asa s-a si intamplat. La aproximativ un an dupa reintalnirea lor s-au casatorit si au plecat in luna de miere. Pe zi ce trecea se cunosteau mai bine, iar dragostea lor devenea tot mai puternica. Nu-si mai doreau nimic in acele momente decat sa fie impreuna, insa EA i-a mai daruit ceva.
O fetita ce avea sa le aduca si mai multa fericire.
Dupa 17 ani EA s-a hotarat sa plece intr-o vacanta. Lucrurile intre ei nu mai erau ca la inceput. Fata era deja mare, iar EA isi dorea sa ia o pauza. Isi dorea sa faca ordine in sufletul si in mintea ei. Si a plecat intr-un loc in care spera sa nu o gaseasca nimeni. Dar EL o iubea la fel ca inceput si a stiut ca trebuie sa plece dupa EA. Asa a ajuns in locul unde se jucau cand erau mici, unde s-au reintalnit in timpul facultatii, locul ce i-a adus intotdeauna impreuna.
S-a apropiat de EA si s-a asezat pe aceeasi banca veche de ani de zile.
A rugat-o sa nu-l paraseasca pentru ca fara EA nu ar putea sa-si duca viata mai departe. Atunci EA a stiut ca nici iubirea ei pentru EL nu a murit si si-au jurat iubire vesnica.
Au ramas impreuna, iar acum daca ii intalnesti pe strada sunt niste batranei simpatici ce inca se iubesc ca doi copii si nu-si fac probleme pentru ca sunt siguri ca doar moartea i-ar putea desparti.
[Nu am dat nume din motive de securitate]

2 comentarii:

  1. Superbă povestea :D
    e inspirată din realitate sau e chiar realitatea?

    RăspundețiȘtergere
  2. Este pura fictiune. :)
    Desi ar fi fost foarte frumos sa fie si realitate... 8->

    RăspundețiȘtergere