28 septembrie 2009

Back to business - Part 2

Cat timp a trecut de cand nu m-am mai apropiat de acest blog?! Nici mie nu-mi vine sa cred. Trebuie sa recunosc faptul ca mi-a lipsit foarte mult sa scriu despre toate tampeniile care-mi trec prin minte si despre toate poznele pe care le fac.
Pai fac si pozne pentru ca in ultimul timp ma comport precum un copil de clasa I. Poate chiar mai rau. Nu inteleg cum de prietenii mai ma suporta, mama deja imi spune ca am innebunit[intrebarea este: abia acum si-a dat si ea seama?], iar cei care nu ma cunosc nu ma iau in seama.
Nimeni nu se intreaba niciodata de unde am atata energie, atata chef de viata, atata veselie in mine. Adevarul este ca nu le am. Dar cei din jurul meu mi le ofera si ma bucur din plin de toate astea. De fapt, nici macar sa zambesc nu cred ca as putea, din moment ce sunt cu moralul la pamant. Dar ce sa fac? Sa plang de fata cu toata lumea? Sa ma creada toti o miorlaita si o fraiera? Mai bine zambesc si ascund tot ceea ce am in interior. Exact ca un actor ce se ascunde in spatele unui rol. Mi-ar placea sa dau la Actorie. Cred ca m-as descurca de minune.
Si pentru ca nu am mai scris de foarte mult timp am atatea de povestit, dar le voi face un scurt rezumat. Incep cu faptul ca inainte sa incep scoala am fost 10 zile plecata. Unde? In Grecia. Nu stiu de ce, dar ador tara asta. Sau poate nu atat de mult ador tara pe cat ador oamenii care sunt foarte sociabili, marea care este intotdeauna calda, nisipul care este de fapt pietris etc. Cred ca a fost a 4-a oara cand am fost in Grecia si nici macar o data nu am fost dezamagita de locurile pe care le-am vizitat. Si cum sa nu adori marea, cand apa in septembrie are aproximativ 25-26 grade si este calda, iar temperaturile afara depasesc 28 grade?! Din pacate eu am prins zile innorate, dar calduroase.
Tot ce zic eu aici este cat se poate de sincer. Deja mi-e dor de vara. :( Vreau vara inapoi. Mai este atat de mult pana vara viitoare. :( Nu stiu cum voi rezista. Dar ma vor consola fulgii de nea ce se vor aseza in palma mea in iarna asta. (Mi-a iesit. Am facut rime.)
Trebuie sa recunosc ca in tot acest timp in care am facut pauza de bloggerit am avut o oarecare retinere si in a intra pe blog. Nu stiu de ce, dar cand voiam sa dau click pe link de blog imediat mutam cursorul pe altceva si il ocoleam. Acum trebuie sa recunosc ca am intrat fara nicio retinere.
Si sunt atat de fericita ca pot sa scriu din nou. Mi-a revenit inspiratia si asta este cel mai bun lucru.
Anunturi importante:
~Miercuri, 30 sept. 2009, 18:00, meci CSU Asesoft Ploiesti vs. Elba Timisoara (Sala Sporturilor Olimpia). Nu stiu pe cati dintre voi intereseaza, dar eu v-am zis.
~Pe 28 oct. 2009 va avea loc premiera filmului Michael Jackson: This is it la Hollywood Multiplex. Mai multe detalii pe site-ul cinematografului.
Si acum revenind la ale mele, am o presimtire. Am avut si vineri una si chiar s-a intamplat ceva. Acum ce mai urmeaza? Daca este vorba de alta veste proasta jur ca eu nu mai vreau sa aud.
Ce mai am de zis? Ca eRRmy a avut niste postari foarte bune in ultima vreme, la liceu este foarte bine, inca nu ma vait, mi-au placut si postarile de pe Cremsnit blog desi nu am avut timp sa comentez la prea multe.
Trebuie sa mai amintesc faptul ca mi-am cam schimbat genul muzical in ultima vreme. Ascult in mare parte rock alternativ, DnB si altele. Un prieten, Razvan, este vinovat pentru aceasta schimbare. :)) Mie imi place.
Si sa nu uit ca vreau sa se schimbe ministrul invatamantului pentru ca actualul/actuala[nu prea stiu cine sau ce este acum] isi bate joc de noi! :D
Promit ca revin maine cu alte poveste. Good night!

5 comentarii:

  1. Mi'era dor de postarile tale >:D<

    RăspundețiȘtergere
  2. Mi-au placut pozele care le-am vazut din grecia (ma rog, alea cateva de pe hi5).

    Inafara de penultima postare care mi-a placut si mie, imi vine sa le sterg pe toate.

    Eu planuiesc cum sa o omor ministrul invatamantului. Isi bate joc de noi.

    Sper sa nu mai dispari asa fara nici un semn de viata (postare pe blog)

    RăspundețiȘtergere
  3. @Iza: Acum nu-ti va mai fi. I'm back.

    @eRRmy: Ne aliem? :)) Si eu vreau sa o omor. :))
    Promit ca nu mai dispar asa fara sa anunt.

    @Cremsnit: In curand cred ca am sa ma mut pe wordpress. :)) >:D<

    RăspundețiȘtergere
  4. eu zic ca ai mai multe avantaje pe wordpress

    RăspundețiȘtergere