26 martie 2010

Cea mai trista zi!

Imi vine sa plang. Sa incep cu inceputul. Pe la ora 17:56 ma suna Creatza. I-am raspuns mai greu datorita faptului ca dormeam. Nu stiu exact ce mi-a zis, dar stiu ca era ceva legat de ProTv ca trebuie sa vad nu stiu ce. I-am zis ca dorm si am inchis. Dar ma rodea curiozitatea asa ca am deschis tvu' pe ProTv. Si acum imi pare rau ca am facut asta. Eu una ma las de ascultat muzica. Eu propun ca tot poporul sa ne apucam de ascultat manele. Glumesc!!!! Mai putin la partea cu lasatul de muzica. Mi s-a facut rau cand am vazut ce am vazut asa ca am stins repede tv si m-am culcat la loc. De ce mi s-a facut rau? Pai am vazut titlu mare: "Noul stil muzical: manele-rock!" :| Cum sa nu ti se faca rau.
Acum cand m-am trezit am zis ca poate am avut eu un cosmar asa ca am intrat repede pe happyhour.ro sa vad care e treaba si daca era reala faza sau nu. Din pacate, era cat se poate de adevarata. Si am ascultat putin din interviu si mi s-a facut si mai rau. (Vreau o cana cu apa si putin aer ca s-ar putea sa lesin.) Mai nou, Nicolae Guta, celebrul interpret de manele, este... rromcker!!!! :| Ce e cel mai rau este ca si canta melodii celebre. Pe care bineinteles ca le distruge, la propriu. S-a dus naibii muzica. Rock-ul si Rapp-ul au ajuns... manele?! Manelisti rockeri? Rapperi? Nu am nimic personal cu Guta, dar ar fi cazul ca fiecare sa-si vada de genul lui muzical, daca manelele pot intra in categoria genurilor muzicale, si sa nu ne mai intoxice cu tot felul de porcarii.
Trebuie sa recunosc ca ma ingrozeste ideea asta asa ca propun ziua de azi zi de doliu pentru muzica rock si rapp. :( :( :(
Ingroziti-va si voi!

5 comentarii:

  1. bravo gutza
    muie rock! ;x

    RăspundețiȘtergere
  2. Dragul meu anonim, daca tot esti atat de incult si de limitat, de ce nu ne lasi tu si numele tau? sa te injur de mama si de toti mortii tai si sa nu simt ca ma adresez peretilor.
    In primu rand, manelele nu-s genul ala vomitiv pe care-l canta ei. Manelele erau cu totul altceva. Apoi, ei nu au niciun drept sa strice muzica cu traditie asa cum o fac. Deci, toate sentimentele mele negative inspre tine, draga anonim. Esti un limitat si ar trebui sa arzi in culori. Te pupa Ami.

    RăspundețiȘtergere
  3. Anonim, ti-as sterge comentariul, dar nu o fac. Pentru ca imi place sa stiu de ce urasc manelistii/manelele/incultii ca tine. :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Off...am vazut asta, mi s-a cam facut rau, dar na, mi-am adus aminte ca traiesc in Romania.

    RăspundețiȘtergere
  5. AdDa, acum văd postul tău. Cred că nu am mare lucru să spun.
    Mi se face scârbă câteodată de ce văd şi totuşi devin indiferentă la asemenea specimene care "cântă".
    Păcat.

    RăspundețiȘtergere