13 octombrie 2010

Din ciclul: "Vezi-ti de treaba ta!"

Parca nu-mi vine sa cred cat de mult timp a trecut de cand n-am mai scris pe-aici. Am promis ca imediat ce o sa-mi indeplinesc cea mai mare dorinta am sa scriu despre ea. N-am facut-o.
Din nu stiu ce motiv, nu am scris. Cel mai rezonabil motiv ar fi ca mi-a fost lene.
Acum daca tot m-am reapucat de scris trebuie sa va aduc la cunostinta ce de pe 22 ale lunii Septembrie detin un minunat permis de conducere roz. Nu ca mi-ar placea mie rozul prea mult, dar important este permisul. Am depus mult efort pentru a-l avea si a meritat, desi am momente cand ma gandesc ca-mi placea la scoala. Aveam o masina mult mai buna si mai draguta, ma distram si asteptam cu nerabdare orele de conducere. Dar apa trece, pietrele ramana.
In alta ordine de idei, am chef sa face ceva ce n-am mai facut de mult timp. Sa aberez fara rost sau un scop anume. Si despre ce poate sa abereze un om mai putin normal? Eu una nu stiu, dar as fi curioasa sa aflu. Ma gandesc in momentul asta la discutiile acelea interminabile de nu au niciun sens, motivul de la care a pornit discutia neputand fii expus. Nu stiu ce cred unii, dar discutiile astea sunt chiar amuzante uneori pentru ca le intrerupi si cand vrei sa le reiei nu-ti mai amintesti despre ce era vorba. In orice caz, in momentul asta as face ceva constructiv, dar nu ma simt in stare, sunt prea lenesa. Asa ca prefer sa stau aici sa ma gandesc la chestii fara sens care imi alimenteaza pofta de scris. Si daca mai continui asa s-ar putea sa scriu la nesfarsit. Dar nu ma grabesc sa ma opresc. Vreau sa stiti ca aberatiile facute aici sunt facute cu un scop. De a va hipnotiza. :)) Nu, nu m-am apucat de hipnoza prin blog. Da, si stiu ca o dubla negatie inseamna afirmatie, dar nu si in cazul de fata, sa ne fie inteles. Asadar, p-aia cu bufnita o stii? In cazul in care v-am bagat in ceata prea rau puteti sa apasati pe x-uletul acela din coltul dreapta sus.
Am cam incheiat cu abureala si aberatiile. Nu vreau sa-mi pierd chiar toti cititorii.
God bless you, motherfuckers!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu